Persoonlijke hulpmiddelen

0517-418117 / 06-51336169   info@bengevenementen.nl


Za 17 juni 2023

Straatfestival Harlingen

Het leukste straattheater, spel, spektakel én muziekoptredens in een uniek decor: hét stadshart van Harlingen!


Club van 100!

Het Straatfestival Harlingen is al ruim 30 jaar een prachtig gratis festival, met een positieve uitstraling waar een breed publiek, jong en oud, veel plezier aan beleeft.

Op verschillende plekken in de binnenstad presenteren culturele gezelschappen van Harlingen én van heinde en verre zich. Het creatief team zit niet stil. Ook dit jaar willen we bezoekers een mix van aanstormend talent, maar ook spectaculaire en wonderbaarlijke straat acts voorschotelen. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig. 

 

Word lid van de Club van 100!

Het straatfestival heeft bestaansrecht door de diverse organisaties, bedrijven, winkeliers én particulieren die het evenement een warm hart toedragen. Sinds 2022 hebben we de 'Club van 100' in het leven geroepen. Clubleden zijn eigenlijk ook gewoon vrienden van het Straatfestival, maar steunen het festival met een hogere bijdrage vanaf €100 per jaar. 

 

Wil jij genieten van verrassende acts, muziek-, theater-, dans- en circusvoorstellingen, steun dan het Straatfestival en word lid van de Club van 100. 

 

Ja, ik word lid van de Club van 100!

Voor €100,- per jaar steun je het Straatfestival Harlingen en help je het straatfestival tot een nog groter spektakel te maken! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd en zo geïnvesteerd dat jij en de bezoekers een onvergetelijk straatfestival beleven in Harlingen.

 

Als lid van de Club van 100

  • Maak je Straatfestival Harlingen mogelijk, ieder jaar weer!
  • Vermelding jouw naam/bedrijf/organisatie met link op deze pagina.
  • Vermelding op social media waarin wij onze sponsoren bedanken.

Mogelijkheden om je bijdrage te voldoen:

  • Ja, ik word Club van 100 lid van het Straatfestival Harlingen en stort gelijk mijn bijdrage van € 100,00 via het betaalverzoek voor Club van 100 Straatfestival Harlingen 2023 of onderstaande QR-code. 
  • Maak honderd euro over naar bankrekening NL49INGB0006847241 t.n.v. Stichting BENG te Harlingen o.v.v. Club van 100 Straatfestival Harlingen 2023.
  • Psst...! Vergeet niet je naam te vermelden. 

Onze dank is groot. Wij zijn trots op onze vrienden, sponsoren en de Club van 100. Jouw aanwezigheid, betrokkenheid en steun is belangrijk voor het realiseren van een Straatfestival met mooie, gekke, bijzondere, muzikale, betoverende en spaktaculaire acts en entertainment!

 

Club van 100 Straatfestival Harlingen 2023