Evenementen Straatfestival Harlingen Straatfestival Club van 100!

Za 15 juni 2024

Straatfestival Harlingen

Het leukste straattheater, spel, spektakel én muziek in een uniek decor: hét stadshart van Harlingen!


Straatfestival Club van 100!

Het Straatfestival Harlingen is al ruim 30 jaar een prachtig gratis festival, met een positieve uitstraling waar een breed publiek, jong en oud, veel plezier aan beleeft.

Op verschillende plekken in de binnenstad presenteren culturele gezelschappen uit Harlingen én van heinde en verre zich. Het creatief team zit niet stil. Ook dit jaar schotelen we bezoekers weer een mix van aanstormend talent, verrassende, maar ook spectaculaire en wonderbaarlijke straat acts voor. Daarbij hebben we jouw hulp hard nodig!

 

Word lid van de Straatfestival Club van 100!

Het Straatfestival heeft bestaansrecht doordat diverse organisaties, bedrijven, winkeliers én particulieren het evenement een warm hart toedragen. Sinds 2022 hebben we de 'Straatfestival Club van 100' in het leven geroepen. Als lid van de Straatfestival Club van 100 laat je zien een maatschappelijk betrokken ondernemer te zijn in jouw eigen regio. Clubleden zijn GROTE vrienden van het Straatfestival en steunen het festival met een jaarlijkse bijdrage van €100,-. 

 

Wil jij genieten van verrassende acts, muziek-, theater-, dans- en circusvoorstellingen, steun dan het Straatfestival en word lid van de Club van 100. 

 

Ja, ik word lid van de Straatfestival Club van 100!

Voor €100,- per jaar steun je het Straatfestival Harlingen en help je het Straatfestival tot een nog groter spektakel te maken! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd en zo geïnvesteerd dat jij en de bezoekers een onvergetelijk Straatfestival beleven in Harlingen.

 

Als lid van de Straatfestival Club van 100

  • Maak je het Straatfestival Harlingen mogelijk, ieder jaar weer!
  • Vermelden we jouw naam/bedrijf/organisatie met link op deze pagina.
  • De Club van 100 leden vermelden we op social media.

Mogelijkheden om je bijdrage te voldoen:

  • Ja, ik word Straatfestival Club van 100 lid en stort gelijk mijn bijdrage van € 100,00 via het betaalverzoek voor Straatfestival Club van 100 | 2023 of onderstaande QR-code. 
  • Maak honderd euro over naar bankrekening NL49INGB0006847241 t.n.v. Stichting BENG te Harlingen o.v.v. Straatfestival Club van 100 | 2023.
  • Psst...! Vergeet niet je naam te vermelden. 

Onze dank is groot!

Wij zijn trots op onze vrienden, sponsoren en de Club van 100. Jouw aanwezigheid, betrokkenheid en steun is belangrijk voor het realiseren van een Straatfestival met mooie, gekke, bijzondere, muzikale, betoverende, spectaculaire acts en entertainment!

 

Leden van de Straatfestival Club van 100 ~ 2023