Evenementen Straatfestival Harlingen Vriendje voor een 10tje!

Za 15 juni 2024

Straatfestival Harlingen

Kom en beleef het leukste straattheater, spel, spektakel én muziek in een uniek decor: hét stadshart van Harlingen!


Vriendje voor een 10tje!

Het Straatfestival Harlingen bestaat sinds 1990 en is mogelijk dankzij 'Vriendje voor 10tje', onze trouwe en nieuwe leden van de 'Club van 100', sponsors en subsidie(s).

Wat is een Straatfestival zonder vrienden? Precies, géén Straatfestival!

Het Straatfestival Harlingen heeft bestaansrecht door de diverse organisaties, bedrijven, winkeliers, horeca én vrienden die het evenement een warm hart toedragen.

 

Wil jij genieten van verrassende acts, muziek-, theater-, dans- en circusvoorstellingen? Steun dan het Straatfestival en word 'Vriendje voor een 10tje'! Als 'Vriendje voor een 10tje' draag jij jouw steentje bij, bouwen we aan het Straatfestival Harlingen en maken we er SAMEN een FEEST van! 

Doneer je niet, even goede vrienden 😉

Alvast hartstikke bedankt!

 

Ja, ik word vriendje voor een 10tje!

Mogelijkheden om je bijdrage te voldoen:

  • Stort je bijdrage van € 10,00 via het betaalverzoek voor Vriend Straatfestival Harlingen 2024 of onderstaande QR-code.
  • Maak een tientje (of meer) over naar bankrekening NL49INGB0006847241 t.n.v. Stichting BENG te Harlingen o.v.v. Vriend Straatfestival Harlingen 2024. Pssst... Vergeet niet je naam te vermelden 😉.

Onze dank is groot. Wij zijn trots op onze vrienden, sponsoren én de Club van 100. Jouw aanwezigheid, betrokkenheid en steun zijn belangrijk voor het realiseren van een Straatfestival met mooie, gekke, bijzondere, muzikale, betoverende en spectaculaire acts en entertainment!

 

 

Vriendjes maken het Straatfestival Harlingen 2024 mede mogelijk: