U bent hier: Home Markten

BENG markten

Shoppen - live muziek - snufje theater - kidsvermaak - ambacht en… foodtrucks!

 

MARKT
Een vrolijke mix van verschillende soorten producten zorgen voor een fijne sfeer en gezelligheid op de markt. Je vindt er echt van alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, lifestyle, accessoires, outlet, eten, kinderkleding en vrije tijd. Deelnemers verkopen met passie en liefde hun product. Naast de vele originele standhouders, is er ook plaats voor ambacht, workshops en foodtrucks.

 

KIDSVERMAAK
Voor de kleinste bezoekers is er een speciaal kinderplein met o.a. gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen.

 

MEEDOEN?

Wil je laten zien en proeven wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen? Speel je in een leuke band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Kortom: Heb je zin om de markt te komen versterken?

 

Om elke markt zo aantrekkelijk mogelijk te maken (en houden) zijn wij altijd opzoek naar deelnemers. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via www.bengevenementen.nl/aanmeldformulier

  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng