Persoonlijke hulpmiddelen

0517-418117 / 06-51336169   info@bengevenementen.nl

Markten Zwarte Markt Koningsdag

Di 27 april 2021

Zwarte Markt Koningsdag

Op 27 april vieren we Koningsdag, dé dag dat het van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag bruist op de Lanen in Harlingen!

Zwarte Markt Koningsdag Foto: Dorus Breidenbach

Meedoen aan de Zwarte Markt Lanen? Leuk!

Inschrijven

Vier Koningsdag in Harlingen!

Op Koningsdag organiseert BENG de Zwarte Markt op de Lanen, hier verkopen jong en oud hun tweedehands spullen. Koningsdag is daarom dé dag om gezellig langs de Lanen te strunen, waar je vaak voor een prikkie mooie, bijzondere en wie weet zeldzame spullen kunt scoren. Uitgestruunt? In het centrum zijn de winkels open, hier kun je een pauze in lassen om te genieten van de goede sfeer, lekker eten en drinken.

 

Zwarte Markt op de Lanen

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het 'scoren' op de Zwarte Markt!

Niet voor niets staat deze markt al jaren bekend als de leukste rommelmarkt van Harlingen en omstreken. Tussen 09.00 en 17.00 uur brengen de 'kooplieden' op bijzondere wijze hun eveneens opmerkelijke assortiment aan de mens. Verkopen die 'oude' handel is de mentaliteit… Perfect om lekker rond te neuzen en verborgen pareltjes op te speuren. Dus, waar wacht je nog op? Ruim je zolder, garage of schuur op, laat je handelsbloed borrelen en schrijf je in voor de Zwarte Markt Koningsdag die jaarlijks vele bezoekers trekt. Vier Koningsdag in Harlingen!

 

De Zwarte Markt op de Lanen is tijdens Koningsdag de leukste plek om je spullen te verkopen!

 

Fotoimpressie

Inschrijven

Meedoen aan de Zwarte Markt Lanen? Leuk!

Inschrijven