Persoonlijke hulpmiddelen

0517-418117 / 06-51336169   info@bengevenementen.nl

Markten Bonte Markt Vlootdag

Za 1 april 2023

Bonte Markt Vlootdag

De Vlootdag - de feestelijke start van het zeilseizoen van de bruine vloot - is bij uitstek een ontzettend gezellig familie evenement.

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven

Bezoekers van de Vlootdag kunnen genieten van de altijd aanwezige nautische sfeer in Harlingen. Een feest voor iedereen, van jong tot oud. De activiteiten vinden plaats langs de Zuiderhaven (zeezijde), met veel vertier zoals live muziek, de Bonte Markt met een grote variëteit aan handelswaar, kinderspelen, oude ambachten en uiteraard de mooi gepavoiseerde schepen aan de kade. 

 

Open schip

De Harlinger zeilschepen houden “open schip”. Zo kunt u de schepen eens rustig van binnen bekijken. Aan boord van de schepen zijn verder nog exposities, demonstraties, koffieschenkerijen, proeverijen en nog veel meer. De Harlinger Zonnepont “ Jonge Seun” wordt ingezet tussen de Zuiderhaven zeezijde en –stadszijde om zo een snelle verbinding te maken voor u tussen het centrum en het evenement. Ook liggen er een aantal zeilschepen in de Zuiderhaven klaar voor een rondvaart op het Wad; een superleuke kennismaking met de Waddenzee, met haar eb en vloed, UNESCO Werelderfgoed-gebied.

Bonte Markt

BENG organiseert de Bonte Markt met voor ieder wat wils! Variatie, een uitgebreid en origineel aanbod van kleding, antiek & curiosa, ambachtelijke, streek- en seizoensgebonden producten, woon-, decoratie - en modeaccessoires, nautische- en 2e hands (scheeps)artikelen en meer. Tijdens de markt is er muziek, straattheater en amusement die de markt extra levendig en aantrekkelijk maken. Kortom: een bruisende markt om gezellig langs te struinen en bovenal een fijne ontmoetingsplek voor iedereen!

De Vlootdag wordt georganiseerd door de Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen (VBZH) in samenwerking met BENG Evenementen, Stichting Historische Zeilvaart Harlingen (SHZH), STC, Rederij Vooruit, Zonnewind Zeilen en Holland Sail.

Tarieven

Bonte Markt Vlootdag

Kraamhuur

1 kraam

€ 55,-*

2 kramen

€ 100,-*

3 kramen

€ 135,-*

Alleen grondplaats

(voor eigen wagen/stand)

Prijs per meter

(min. afname 3 m)

€ 10,-

Food & Drinks

Kraamhuur

1 kraam

€ 120,-*

Alleen grondplaats

(voor eigen wagen/stand)

Prijs per eigen wagen/stand

€ 100,-

2e hands boeken/artikelen

Kraamhuur

1 kraam

€ 45,-*

2 kramen

€ 80,-*

3 kramen

€ 105,-*

Alleen grondplaats

(voor eigen wagen/stand)

Prijs per meter

(min. afname 3 m)

€ 8,-

Fotoimpressie

Inschrijven

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven