Zomer aan Zee

Zomer aan Zee

Zon, zee en strand! Geniet op het Harlinger strand van een heerlijke wandeling, een mooie zonsondergang of kom lekker uitwaaien.

De hele zomervakantie worden er sport, spel en culturele activiteiten op het Harlinger strand georganiseerd. Voor alle leeftijden is er wat te doen. Samen maken we er een échte Zomer aan Zee van in Harlingen! 

 

Programma sport, spel en cultuur

Het Harlinger strand is dé plek voor Zomer aan Zee. Je kunt er door het zand wandelen, maar natuurlijk ook over de dijk. Waait het? Je kunt hier ook fantastisch vliegeren!

Geniet op het Harlinger strand van sport, spel & culturele activiteiten! 

 

Deze zomer vol activiteiten wordt je aangeboden door gemeente Harlingen in samenwerking met TeamFRL Harlingen & BENG Evenementen. 

 

Harlinger stranddoek - de unieke Harlinger musthave!

 

De Harlinger stranddoek is een hamam- / (sport)towel welke voor 60% wordt gemaakt van gerecycled katoen en voor 40% van plastic afval. In plaats van dit weer in de zee terug te gooien krijgen ze hier geld voor van de fabriek die het plastic terugbrengt naar rPET vezels. De fabriek produceert de stranddoeken gebruik makend van 100% groene zonne-energie. Van deze vezels worden de Harlinger stranddoeken gemaakt. Een zeer maatschappelijk verantwoord product dus! 

 

Met deze zomerse stranddoek neem je Harlingen overal mee naartoe. De stranddoek heeft een afmeting van 170cm x 100cm, is door zijn goede absorptie en klein volume uitermate geschikt voor sporten, sauna, vakantie én voor een mooie zomer in Harlingen!

 

De zomerse stranddoek is voor € 29,95 verkrijgbaar bij:

Tourist Info Harlingen (TIP) - Kleine Bredeplaats 12.

Binnen en Buiten Harlingen - Voorstraat 3.

Faber Tassen Koffers Accessoires - Voorstraat 24.

Of te bestellen bij BENG Evenementen - info@bengevenementen.nl / 06 51336169.

 

 

 

Er zijn geen markten/evenementen voor de komende periode.