Zomer aan Zee

Zomer aan Zee

Geniet van het Harlinger strand, de zee en activiteiten! De hele zomer wordt er op woensdagmiddag en avond een sport & spel activiteit en op vrijdagavond een culturele activiteit voor jong en oud op het Harlinger strand georganiseerd.

 

De gemeente Harlingen is volop in actie om het Harlinger strand op te waarderen als toeristisch-recreatief verblijfsgebied. Samen met het Beweegteam en BENG Evenementen heeft de gemeente voor de komende zomer een programma ontwikkelt waarin sport, spel en cultuur centraal staan!

 

Tien keer cultuur op het Harlinger strand

Onder de noemer ‘Friday on the Beach’ lanceert de gemeente Harlingen deze zomer 10 vrijdagavonden met culturele activiteiten.

 

Ik wil reserveren

 

Harlinger stranddoek - een unieke Harlinger musthave!

 

Naast de verschillende evenementen, lanceert Harlingen een duurzame stranddoek met uniek zomers ontwerp. De Harlinger stranddoek is een hamam- / (sport)towel welke voor 60% wordt gemaakt van gerecycled katoen en voor 40% van plastic afval. In plaats van dit weer in de zee terug te gooien krijgen ze hier geld voor van de fabriek die het plastic terugbrengt naar rPET vezels. De fabriek produceert de stranddoeken gebruik makend van 100% groene zonne-energie. Van deze vezels worden de Harlinger stranddoeken gemaakt. Een zeer maatschappelijk verantwoord product dus! 

 

Met deze zomerse stranddoek neem je Harlingen overal mee naartoe. De stranddoek heeft een afmeting van 170cm x 100cm, is door zijn goede absorptie en klein volume uitermate geschikt voor sporten, sauna, vakantie én voor een mooie zomer in Harlingen!

 

De stranddoek is voor € 29,95 verkrijgbaar bij:

Tourist Info Harlingen (TIP) - Kleine Bredeplaats 12.

Binnen en Buiten Harlingen - Voorstraat 3.

Faber Tassen Koffers Accessoires - Voorstraat 24.

Of te bestellen bij BENG Evenementen - info@bengevenementen.nl / 06 51336169.

 

!! Wees er snel bij, de voorraad is beperkt !!

 

 

Zomer aan Zee programma