U bent hier: Home Markten Vlootdag Harlingen

Vlootdag Harlingen

De feestelijke start van het zeilseizoen van de bruine vloot en bij uitstek een ontzettend gezellig familie evenement.


Zaterdag 7 april 2018 krijg je een indruk van de activiteiten op het Wad, kun je genieten van theater, kunst, muziek en ambacht, heerlijk eten, de sfeervolle Bonte Markt, Shantykoren, mee met boottripje en is er van alles te zien, beleven en te doen voor kinderen!

 

Aan beide kanten van de haven liggen de klippers, schoeners en tjalken klaar om u aan boord te nemen. Er is de mogelijkheid om de schepen te bezichtigen, te genieten van de sfeer op de speciaal voor deze dag ingerichte ‘Vlootdag food&drink pleintjes’ en als klap op de vuurpijl kunt u een stukje meevaren met een van de schepen op het Wad klik hier voor meer info.

 

BENG organiseert de bonte markt met voor ieder wat wils! Variatie, een uitgebreid en origineel aanbod van kleding, antiek & curiosa, ambachtelijke, streek- en seizoensgebonden producten, woon-, decoratie - en modeaccessoires, nautische- en 2e hands (scheeps)artikelen en meer. Tijdens de markt is er muziek, straattheater en amusement die de markt extra levendig en aantrekkelijk maken. Kortom: een bruisende markt om over te struinen en bovenal een fijne ontmoetingsplek voor iedereen!

 

Prijzen Vlootdag 2018

Huurprijs kraam incl .grondplaats (non food) € 50,- excl. btw.

Huurprijs kraam incl .grondplaats (food) € 65,- excl. btw.

Grondplaats (non food) € 9,- (min. afname 3 m./ lengte tot 10 meter, betaal je max. 6 meter grondplaats).

Grondplaats (foodtruck/wagen) € 50,-

 

Kramen hebben de afmeting van 4x1.20 en er is stroom aanwezig.

Géén auto's bij de kramen, parkeerruimte is in de buurt volop aanwezig.

  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng