Evenementen Harlingen Ongeschut Sponsors & Partners

Za 28 september 2024

Harlingen Ongeschut

Beleef een unieke, onvergetelijke en betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Harlingen.


Sponsors & Partners

Alle hens aan dek voor Harlingen Ongeschut!

Tijdens de vaartocht door de Harlinger grachten wordt je verrast door verschillende muziek- en theatrale acts en door de verlichte bootjes beleef je een sprookjesachtige sfeer op het water. Een goede reden om ‘Harlingen Ongeschut’ te er-varen!

 

Harlingen Ongeschut

‘Harlingen Ongeschut’ onderstreept het maritieme karakter van Harlingen! Speciaal voor dit vaarfestijn sluit het SAS, de toegangspoort naar de Waddenzee en gaan de binnensluizen open. Zo kun je een geweldig en verrassend rondje Harlingen beleven. Harlingen Ongeschut is een feestelijk vaarspektakel waar velen jaarlijks naar uitkijken. Vele bootjes, in alle soorten en maten, komen samen om het unieke rondje door Harlingen te varen.


Partners & Sponsors

Uiteraard kan dit ‘gratis’ toegankelijke evenement niet worden georganiseerd zonder hulp van betrokken bedrijven, instanties en bewoners. Sponsoring van Harlingen Ongeschut biedt de ondernemer een goede mogelijkheid om zijn maatschappelijke betrokkenheid bij Harlingen en een uniek cultureel Harlinger evenement zichtbaar te maken. Daarom vragen wij uw medewerking om dit unieke Harlinger evenement te kunnen realiseren. Harlingen Ongeschut kent een hele brede doelgroep.

 

‘Harlingen Ongeschut’ biedt bedrijven veel mogelijkheden:

Naast sponsoruitingen bij de podia langs de route van Harlingen Ongeschut is vermelding van logo op affiche en op de website een van de vele mogelijkheden. En wat dacht u van een ‘podium’ met uw naam langs de route! Ook bieden wij bedrijven de mogelijkheid om het evenement in natura te sponsoren! Denk hierbij aan materialen, goederen en andere voorzieningen te ondersteunen. Kortom: de organisatie staat open voor alle vormen van sponsoring/ondersteuning! Dus neem voor vragen, ideeën & opmerkingen vooral contact op.

 

Stichting BENG
Karremanstraat 22
8861 SP  Harlingen
T. 06 5133 6169
E. info@stichtingbeng.nl

 

Bijzondere dank

Harlingen Ongeschut 2023 wordt mogelijk gemaakt dankzij steun van onze Partners & Maatjes!