Persoonlijke hulpmiddelen

0517-418117 / 06-51336169   info@bengevenementen.nl

Markten !! AFGELAST !! Park Markt

Zo 4 oktober 2020

!! AFGELAST !! Park Markt

Het was één van de weinige evenementen waarvan we hoopten dat het nog wél door kon gaan. Maar, helaas hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten om de herfsteditie van de Park Markt zondag 4 oktober te annuleren.

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven

De nieuwe ontwikkelingen en maatregelen rondom Covid-19 noodzaken ons om deze zeer moeilijke beslissing te nemen. De gezondheid van een ieder staat bij ons voorop en wij willen hierin geen risico’s nemen. Wij vinden dat we, gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus, het niet kunnen maken om de markt door te laten gaan. Héél jammer! 😔
Wij hopen jullie snel weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen op mooie, vrolijke én gezellige markten/evenementen.  

 

Park Markt in het groene hart van Leeuwarden!

In het groene hart van Leeuwarden organiseren we, samen met De Koperen Tuin in Leeuwarden, in de sfeer van het seizoen de Park Markt. Park, eten, drinken en een relaxte sfeer maken de Prinsentuin een uitstekende locatie voor dé Park Markt! Een slinger van vrolijke stands, rondom de vijver en het gezellige terras van De Koperen Tuin midden in het stadspark de Prinsentuin. Op de markt vind je hippe, originele lifestyle spullen, kunst, sieraden, kleding, vintage, fair trade gifts, recycle, curiosa, woonaccessoires en lekkernijen!

Dé Parkt Markt: een fijne plek waar je lekker langs de kraampjes struunt, kunt socializen, genieten van eten, drinken en zo nu en dan entertainment en/of (live) muziek!

 

Meedoen?

Wil je laten zien en proeven wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen? Speel je in een leuke band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Kortom: Heb je iets wat goed bij het concept van de Park Markt past en heb je zin om de markt te komen versterken? Leuk! Meld je aan via het inschrijfformulier. Aan de hand van je inschrijving beoordelen wij of je product bij ons concept past en of je aan de Park Markt kan deelnemen. Je hoort in ieder geval zo spoedig mogelijk van ons!

Tarieven

Non-food

Kraamhuur

1 kraam

€ 47,50*

Alleen grondplaats

(voor eigen wagen/stand)

Prijs per meter

(min. afname 3 m)

€ 9,-

Food

Kraamhuur

1 kraam

€ 80,-*

Alleen grondplaats

(voor eigen wagen/stand)

Prijs per eigen wagen/stand

€ 65,-

 

Fotoimpressie

Inschrijven

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven