Markten Zoutsloter Kerstmarkt Tarieven Zoutsloter Kerstmarkt

Za 10 december 2022

Zoutsloter Kerstmarkt

Helaas, ook in 2021 géén Zoutsloter Kerstmarkt! De huidige coronaregels maken het voor ons onmogelijk om een gezellige kerstmarkt te organiseren. De vrije toegang tot de kerstmarkt, vinden wij een groot goed. Echter, je zult begrijpen dat wij met inachtneming van de huidige coronamaatregelen het unieke knusse karakter van onze kerstmarkt niet zouden kunnen behouden.

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven

Tarieven Zoutsloter Kerstmarkt

Non-food

Deelnemers  

1 kraam

(max. 2 kramen per deelnemer)

€ 70,-
   

Deelnemende bewoners van de Zoutsloot / Herenwaltje

 

1 kraam

(max. 2 kramen per deelnemer)

€ 50,-

 

Food

Deelnemers  

1 kraam

(beperkt mogelijk, kan alléén in overleg met de organisatie)

€ 90,-
   

Deelnemende bewoners van de Zoutsloot / Herenwaltje

 

1 kraam

(beperkt mogelijk, kan alléén in overleg met de organisatie)

€ 70,-

 

Deelnemen

Ook dit jaar wil de organisatie haar ruim 20.000 verwachte bezoekers kwaliteit en gezelligheid bieden. Deelnemers die hoogwaardige en/of originele (kerst) producten aanbieden worden dan ook van harte uitgenodigd. De Zoutsloter Kerstmarkt is inmiddels zeer geliefd, deelnemers staan in de rij om deel te nemen. Wij verkeren daardoor in de gelukkige omstandigheid dat we selectief kunnen zijn.

 

Gezien de grote belangstelling voor deze kerstmarkt kunnen er max. 2 kramen per deelnemer gereserveerd worden. Deelname met eigen stand/wagens is niet mogelijk.

 

Kramen

Kramen hebben de afmeting van 4x1.20, een wit dak en er is stroom aanwezig. Deelnemers zijn verplicht om de kraam in kerstsfeer in te richten en zorgen zelf voor sfeervolle (deugdelijk en veilig) verlichting.

 

Annulering

Bij annulering vóór 30 november wordt € 25,- administratiekosten bij de deelnemer in rekening gebracht. Na deze datum en bij het niet verschijnen op de markt worden er géén gelden gerestitueerd.

 

Indien uw plaatsing niet mogelijk is, ontvangt u van ons per email een afwijzingsbericht.

 

Prijzen zijn excl. 21% BTW.