Za 14 december 2024

Zoutsloter Kerstmarkt

De gezelligste én meest sfeervolle kerstmarkt van het Noorden! Het is inmiddels een traditie die niet meer uit Harlingen weg te denken is: dé Kerstmarkt rondom het grachtje de Zoutsloot.

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven

Tarieven 2024

Zoutsloter Kerstmarkt

Deelnemers  

1 kraam

(max. 2 kramen per deelnemer)

€75,-
   

Deelnemende bewoners van de Zoutsloot / Herenwaltje

 

1 kraam

(max. 2 kramen per deelnemer)

€ 55,-

 

Food & Drinks

Deelnemers  

1 kraam

(beperkt mogelijk/ excl. stroom)

€ 175,-
Eigen wagen/foodtruck
(beperkt mogelijk/ excl. stroom)
€ 150,-

Deelnemende bewoner(s) van de Zoutsloot / Herenwaltje

 

1 kraam

(beperkt mogelijk/ excl. stroom)

€ 130,-

 

Deelnemen

Ook dit jaar wil de organisatie haar bezoekers kwaliteit en gezelligheid bieden. Deelnemers die hoogwaardige en/of originele (kerst) producten aanbieden worden dan ook van harte uitgenodigd. De Zoutsloter Kerstmarkt is inmiddels zeer geliefd, deelnemers staan in de rij om deel te nemen. Wij verkeren daardoor in de gelukkige omstandigheid dat we selectief kunnen zijn.

 

Gezien de grote belangstelling voor deze kerstmarkt kunnen er max. 2 kramen per deelnemer gereserveerd worden. Deelname met eigen stand/wagens is niet mogelijk (m.u.v. foodtrucks).

 

Kramen

Kramen hebben de afmeting van 4x1.20, een rood/wit dak en er is stroom aanwezig. Deelnemers zijn verplicht om de kraam in kerstsfeer in te richten en zorgen zelf voor sfeervolle (deugdelijk en veilig) ledverlichting.

 

Annulering

Bij annulering vóór 1 december wordt € 35,- administratiekosten bij de deelnemer in rekening gebracht. Na deze datum en bij het niet verschijnen op de markt worden er géén gelden gerestitueerd.

 

Indien uw plaatsing niet mogelijk is, ontvangt u van ons per email een afwijzingsbericht.

 

Prijzen zijn excl. 21% BTW.