Markten Zoutsloter Kerstmarkt Praktische informatie

Za 14 december 2024

Zoutsloter Kerstmarkt

De gezelligste én meest sfeervolle kerstmarkt van het Noorden! Het is inmiddels een traditie die niet meer uit Harlingen weg te denken is: dé Kerstmarkt rondom het grachtje de Zoutsloot.

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven

Praktische informatie

Hoe kom je naar Harlingen?

Vanwege grote belangstelling adviseren wij om met het openbaar vervoer te reizen.


Openbaar vervoer

De kerstmarkt is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Vanuit Leeuwarden stoppen treinen op circa 5 minuten loopafstand van de kerstamarkt op station Harlingen Haven. Bussen stoppen vlak voor de terminal. Kijk hier voor de actuele vertrektijden.

 

Auto

Kom je met de auto naar Harlingen? Met de auto bereik je de Zoutsloter Kerstmarkt via de Afsluitdijk (A7)/N31 en vanuit Leeuwarden via de A31. 

 

Parkeren

Let op! Op en rondom de Zoutsloter Kerstmarkt mag je niet parkeren. Je kunt je auto tijdens de Zoutsloter Kerstmarkt het beste op de parkeerterreinen parkeren. Zie: Parkeren in Harlingen. Het is deze dag gratis parkeren op de openbare parkeerlocaties!

 

P - Nieuwe Visserijhaven
P - Parkeerterrein Westerzeedijk
P - Willemshaven
P - Spoorstraat

 

Parkeer kosteloos op P3 tijdens de Zoutsloter Kerstmarkt! 
De slagboom van P3 gaat speciaal voor dit evenement omhoog, waardoor je gratis toegang hebt tot het parkeerterrein. Profiteer van deze unieke kans, want het parkeerterrein blijft geopend tot 21.30 uur, en de pendeldiensten blijven tot die tijd rijden. P3 kun je vinden naast de Harlingerstraatweg 92.