Markten Zoutsloter Kerstmarkt

Za 10 december 2022

Zoutsloter Kerstmarkt

Helaas, ook in 2021 géén Zoutsloter Kerstmarkt! De huidige coronaregels maken het voor ons onmogelijk om een gezellige kerstmarkt te organiseren. De vrije toegang tot de kerstmarkt, vinden wij een groot goed. Echter, je zult begrijpen dat wij met inachtneming van de huidige coronamaatregelen het unieke knusse karakter van onze kerstmarkt niet zouden kunnen behouden.

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven

 

Wij gaan vol goede moed op naar volgend jaar en hopen jullie op zaterdag 10 december 2022 toch écht op de Zoutsloter Kerstmarkt te zien!

De gezelligste én meest sfeervolle kerstmarkt van het Noorden

Een traditie die niet meer uit Harlingen weg te denken is = dé Kerstmarkt rondom het grachtje de Zoutsloot. Het idee om op de knusse gracht een kerstmarkt te organiseren, bleek in 2004 meteen een schot in de roos. Wat aan de keukentafel van Karen Brugman en Willard van Grootveld is bedacht, heeft zich ontwikkeld tot een grote publiekstrekker. Niet voor niets beheerst de Harlinger kerstmarkt de top der kerstmarkten. Meer dan eens aangestipt als de gezelligste en meest sfeervolle van het Noorden met ruim tweehonderd kramen vol gevarieerde koopwaar. En meer…

 

Uniek in sfeer en setting

De Zoutsloter Kerstmarkt is uniek in sfeer en setting. Mede dankzij de medewerking van de bewoners, die spontaan de gevels van hun monumentale woningen feestelijk verlichten en decoreren. Houtvuren her en der versterken de sprookjesachtige ambiance en nostalgische uitstraling.


Kern van de kerstmarkt vormen een mix van rond de 200 kramen van standhouders en goede doelen uit binnen- en buitenland. Alle gelegenheid voor de duizenden bezoekers om te genieten van ambachtelijke lekkernijen als apfelstrudel, poffertjes, chocolademelk, kazen, (gluh)wijn, jams et cetera. Uiteraard zijn allerlei ingrediënten aanwezig om kerstinspiratie op te doen. Of het nu gaat om eten, drinken, decoratie of kleding. De kerstmarkt wordt opgeluisterd met muziek, kerstactiviteiten en verrassende acts!

 

Tarieven Zoutsloter Kerstmarkt

Non-food

Deelnemers  

1 kraam

(max. 2 kramen per deelnemer)

€ 70,-
   

Deelnemende bewoners van de Zoutsloot / Herenwaltje

 

1 kraam

(max. 2 kramen per deelnemer)

€ 50,-

 

Food

Deelnemers  

1 kraam

(beperkt mogelijk, kan alléén in overleg met de organisatie)

€ 90,-
   

Deelnemende bewoners van de Zoutsloot / Herenwaltje

 

1 kraam

(beperkt mogelijk, kan alléén in overleg met de organisatie)

€ 70,-

 

Fotoimpressie

Inschrijven

Zin om de markt te komen versterken? Leuk!

Inschrijven