Evenementen Harlingen Ongeschut Ahoi! muzikanten en artiesten!

Za 10 september 2022

Harlingen Ongeschut

Beleef een unieke, onvergetelijke en betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Harlingen.


Ahoi! muzikanten en artiesten!

Oproep voor muzikanten en artiesten: meld je aan voor een optreden tijdens Harlingen Ongeschut.

Op zaterdagavond 10 september bieden we bands & theater/dansacts, zowel bekend als aanstormend, de kans zich te presenteren. Het ‘avond-uurlijk’ vaarfestival 'Harlingen Ongeschut', is mogelijk doordat de kosten door sponsors & maatjes wordt gedragen, artiesten tegen een onkostenvergoeding optreden en de organisatie volledig draait op vrijwilligers. En dat is natuurlijk hartstikke geweldig!

 

BENG laat tijdens Harlingen Ongeschut, met muziek/theaterale acts op verschillende locaties op en rondom de grachten, op één avond zien hoe kleurrijk, divers en sfeervol Harlingen is. 
 

Voor de programmering creëert BENG de mogelijkheid tot open inschrijving voor een optreden tijdens Harlingen Ongeschut. Wij zijn op zoek naar bands, acts, nieuw talent en willen iedereen dan ook de kans bieden om een speelplek op het vaarfestival te veroveren. Muzikanten en acts kunnen zich inschrijven via info@stichtingbeng.nl

 

Doe mee!

Maak je muziek, dans en/of theater en wil je schitteren en dit vooral delen met een gigantisch feestelijk publiek op en om het water van Harlingen Ongeschut? Pak dan je kans, schrijf je in en stuur je bio/demo/youtube opname e.d. door!

 

  • De inschrijftermijn loopt tot 25 augustus 2022.

Contact Stichting BENG: mail info@stichtingbeng.nl of bel 06 5133 6169.

 

Ontdek alles rondom Harlingen Ongeschut, like www.facebook.com/HarlingenOngeschut