Persoonlijke hulpmiddelen

0517-418117 / 06-51336169   info@bengevenementen.nl

Evenementen Harlingen Ongeschut Ahoi! muzikanten en artiesten!

Za 19 september 2020

Harlingen Ongeschut

Beleef een unieke, onvergetelijke en betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Harlingen.


Ahoi! muzikanten en artiesten!

Oproep voor muzikanten en artiesten: meld je aan voor een optreden tijdens Harlingen Ongeschut.

 

Op zaterdagavond 19 september bieden we bands & theater/dansacts, zowel bekend als aanstormend, de kans zich te presenteren. Het ‘avond-uurlijk’ vaarfestival 'Harlingen Ongeschut', is mogelijk doordat de kosten door sponsors & maatjes wordt gedragen, artiesten tegen een onkostenvergoeding optreden en de organisatie volledig draait op vrijwilligers. En dat is natuurlijk hartstikke geweldig!

 

BENG laat tijdens Harlingen Ongeschut, met maar liefst 20 acts op locaties op en rondom de grachten, op één avond zien hoe kleurrijk, divers en sfeervol Harlingen is. Bijna alle genres uit de muziek komen aan bod: hiphop, reggae, funk, soul, singer-songwriters, pop, rock, metal maar ook DJ’s en theater/dansgroepen krijgen een plek op het festival.

 

Voor de programmering creëert BENG de mogelijkheid tot open inschrijving voor een optreden tijdens Harlingen Ongeschut. Wij zijn op zoek naar bands, acts, nieuw talent en willen iedereen dan ook de kans bieden om een speelplek op het vaarfestival te veroveren. Muzikanten en acts kunnen zich inschrijven via info@stichtingbeng.nl

 

Dus: maak je muziek, dans en/of theater en wil je schitteren en dit vooral delen met een gigantisch feestelijk publiek op en om het water van Harlingen Ongeschut? Pak dan nu je kans, schrijf je in en stuur je biografie/demo/youtube opname e.d. door!

 

  • De inschrijftermijn loopt tot 1 augustus 2020.

Contact Stichting BENG: mail info@stichtingbeng.nl of bel 06 5133 6169.

 

Ontdek alles rondom Harlingen Ongeschut, like www.facebook.com/HarlingenOngeschut