Persoonlijke hulpmiddelen

0517-418117 / 06-51336169   info@bengevenementen.nl

Evenementen Etalage Pop!

Za 17 oktober 2020

Etalage Pop!

Hét winkelvloerfestival waar winkeliers en artiesten zichzelf en Harlingen met mini optredens in de etalage zetten!


Een verrassende culturele shopmiddag in Harlingen

Vier de herfst!

Op zaterdag 17 oktober vindt de eerste editie van Etalage Pop plaats. Deze dag vieren we de herfst en kan iedereen tijdens het winkelen genieten van kleine sfeervolle (licht)akoestische optredens. Denk aan talentvolle muzikanten: jong en oud, ervaren en nieuwkomers, singer-song writers, vocalisten, maar ook DJ's, dichters en woordkunstenaars! Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het om laagdrempelige muziekgenres gaat, waarbij zowel winkeliers, muzikanten als bezoekers samen een bruisende middag beleven. De optredens zijn gratis, dus een ritje Harlingen is zeker de moeite waard!

 

Etalage Pop komt uit de koker van BENG, voor de invulling van het programma werken we o.a. samen met Friesland Pop. Via Etalage Pop verbinden we commercie en cultuur. We hopen met Etalage Pop de aantrekkelijkheid en het imago van Harlingen voor bezoekers en inwoners te versterken.

 

Gezocht: Winkelvloeren en acts voor Etalage Pop!

Het allerbelangrijkste om een evenement te laten slagen, is dat iedereen meedoet. Dit nieuwe voorjaarsevenement wordt ondersteund door het Ondernemersfonds. Voor Etalage Pop zijn we op zoek naar winkels in het centrum van Harlingen én artiesten om samen een succes van het winkelvloerfestival te maken. In overleg zorgt BENG dat de juiste act bij de juiste podiumplek wordt geprogrammeerd. Het concept is simpel: winkels stellen een deel van hun winkelvloer beschikbaar, welke wordt omgetoverd tot een pop-up podiumplek voor mini concerten!
 

Doe mee!

  • Elke act of artiest geeft tussen 13.30 en 17.00 uur drie of meer optredens van ongeveer een half uur. Iedereen is welkom om zich aan te melden voor Etalage Pop 2020.
  • Enthousiast geworden en zin om je winkel eens op een andere manier onder de aandacht te brengen? Doe mee en creëer een podiumplek voor Etalage Pop!
  • Meer info bij BENG via info@bengevenementen.nl / tel. 06 51336169.

Samenwerkingspartners