Evenementen 4US BENGO!

Zo 3 januari 2021

4US BENGO!

Of je nou 80 bent of 30, iedereen is in deze tijden van corona wel in voor een beetje vertier! Daarom organiseren BENG & Omroep RSH de komende maanden om de week de 4US BENGO!


4US BENGO! 

Live via Omroep RSH

Onder de naam 4US BENGO presenteert Henk Jan Cornelisse, bingomaster van het eerste uur een ouderwets gezellige bingo! De 4US BENGO wordt -elke zondag in de even weken van 16.00-18.00 uur- live uitgezonden via Omroep RSH en is lekker thuis vanuit je luie stoel te volgen via:

  • Omroep RSH - Frequentie Ether: 106.2 MHz Frequentie kabel Ziggo: 104.1 MHz >  stream.

Steun voor lokale ondernemers

De 4US BENGO is een initiatief van BENG & Omroep RSH m.m.v. Ondernemend Harlingen. Met de 4US BENGO bezorgen we jong én oud in deze coronatijd een moment van vertier en tegelijkertijd steunen we ook de lokale ondernemers. De prijzen worden ingekocht bij de lokale ondernemers, want iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken. 

 

Via Harlingenbezorgt.nl kun je bij de lokale ondernemers de nodige hapjes en drankjes bestellen, die vervolgens voor of tijdens de 4US BENGO worden thuisbezorgd.

 

Met een beetje creativiteit en positiviteit komen we samen uit deze crisis! Met elkaar maken we er een gezellige serie 4US BENGO's van! 

 

 

Wanneer 4US BENGO? 

  • dinsdag 27 april Koningsdag special!
  • zondag 9 mei Moederdag special! 

Doe mee!

Lijkt het je leuk? Doe dan mee!