Zomer aan Zee Workshop Fotograferen aan Zee

Zo 14 augustus 2022

Workshop Fotograferen aan Zee

Ben je wel eens langs het Harlinger strand en de Suderpier gelopen om er mooie fotomomenten vast te leggen en is achteraf het resultaat niet helemaal wat je ervan had verwacht?

Workshop Fotograferen aan Zee Workshop Fotograferen aan Zee

Er zijn vele factoren waar je rekening mee moet houden om net die bijzondere sfeer vast te leggen op moment dat je er was. Tijdens de workshop ‘Fotograferen aan Zee’ op zondagmiddag 14 augustus geven de ervaren fotografen, Ynze Braaksma, Dorus Breidenbach, Edwin Kooren en Jeannette Wouthuis, je tips en trucs om betere foto’s te maken.

 

Om tot betere foto’s te komen gaan we in op compositie en een andere manier van kijken, de invloed van het licht, vermijden we de automatische instellingen als dat nodig is en nog veel meer!

 

Na de workshop ben je beter bewust van wat je daadwerkelijk aan het doen bent en wat de mogelijkheden van je camera zijn zodat je betere resultaten bereikt.


Wil je deelnemen aan de workshop Fotograferen aan Zee? Leuk!

  • Je neemt deel met je eigen telefoon en/of camera. Mocht je in het bezit zijn van een statief, dan kun je deze ook meenemen.
  • Deelname is gratis, graag wel opgeven. Stuur een mail met je naam, de workshop en telefoonnummer naar info@bengevenementen.nl.

 

14.00 - 16.00 uur
Harlinger Strand, HARLINGEN