Zomer aan Zee Openluchtvoorstelling “Vorst aan de grond”

Vr 2 juli 2021

Openluchtvoorstelling “Vorst aan de grond”

Het gezelschap van Van Ravesteijn Theater & Events trapt vrijdag 2 juli de eerste ‘Friday on the Beach’ op Harlinger strand af en speelt ook voor het eerst de openluchtvoorstelling "Vorst aan de Grond".


Deze productie is geïnspireerd op de situatie van het afgelopen jaar.

Kroonprins Cor-Oane is chronisch verkouden en chronisch vrijgezel. Hij is te lelijk. Zijn moeder Majesteit is ten einde raad. Ze probeert haar zoon aan de vrouw te brengen. Maar op 1,5 meter afstand is dat lastig. Tussen de adel is niets meer te vinden. Vandaar dat ze een feestje op het strand organiseert. Tussen en met het volk. En zo hoopt ze een geschikte, gevaccineerde partner te vinden.

De frustratie van de moeder blijkt voort te komen uit een smet op haar eigen blazoen. Als dit boven water komt, wankelt de monarchie. De zoon en de moeder komen lijnrecht tegenover elkaar te staan.

"Vorst aan de Grond" is een absurde, interactieve en muzikale voorstelling. Het volk zit rondom de troon van dit fictieve koninklijk gezin.

 

  • Gratis toegankelijk. Samen houden we ons aan de geldende coronamaatregelen. Houdt voor een update de websites en facebook in de gaten.

20.00 - 22.00 uur
Harlinger Strand, Harlingen