U bent hier: Home Markten Visserijdagen Stavoren

Visserijdagen Stavoren 2018

Visserijdagen met sfeermarkt te Stavoren. Twee dagen van gezelligheid, boordevol activiteiten! Veel folklore, muziek, zang en natuurlijk VIS!

Iedere twee jaar kunt u genieten van een feestelijk evenement tijdens de Visserijdagen van Stavoren welke geheel in het teken staat van de visserij van vroeger en nu.

 

Op zaterdag is de Bonte markt te bezoeken, een evenement voor groot en klein! Tijdens dit tweedaagse evenement worden alle "markt zeilen" bijgezet om u als bezoeker en standplaatshouder zoveel mogelijk te laten zien, horen, beleven en verkopen tijdens de markt met een veelzijdig programma voor jong en oud.

 

Laat u verrassen tijdens de Visserijdagen 2018 door het brede assortiment artikelen verdeeld over ongeveer 60 kramen. Aanbieders van onder andere kleding, sieraden, (2e hands) platen en boeken, watersport & outdoor, woon- en tuinaccessoires, hobby en creativiteit, tuinplanten, bed- en nachtgoed en vintage artikelen presenteren zich. Naast nieuwe artikelen zal er zo nu en dan ook het een en ander uit grootmoeders tijd te bewonderen zijn.

 

2018

  • Zaterdag 21 juli - 10.00 - 17.00 uur (tijd ovb).


Interesse? Vul dan het aanmeldformulier in.

 

visserijdagenstavoren.jpg

  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng