U bent hier: Home Markten Visserijdagen Harlingen

Visserijdagen Harlingen

BENG organiseert –zaterdag 31 augustus 10-17 uur– de Bonte Markt & Bedrijvenmarkt tijdens de Visserijdagen 2019!

 

Visserijdagen: Hét Stadsfeest van Harlingen!

Tijdens de Harlinger Visserijdagen krijgen de bezoekers ruim zeventig evenementen voorgeschoteld. Van muziek, zang, dans, kunst, gastronomie en cultuur tot sportieve activiteiten. En dat in een decor van ruim zeshonderd monumenten en een moderne visserij- en handelshaven.

 

Bonte Markt

Op de Bonte Markt van de Visserijdagen zorgt een vrolijke mix van verschillende soorten producten voor een fijne sfeer en gezelligheid. Je vindt er echt van alles op het gebied van o.a. mode, vintage, interieur, kunst, outdoor, lifestyle & beauty, antiek & curiosa, 2e hands boeken & platen, watersport & scheepsartikelen en vrije tijd. Deelnemers verkopen met passie en liefde hun product.

 

Rondom het gehele marktgebied (van het centrum tot en met de Visserijhaven) worden verschillende pleintjes ingericht en is er ruimte voor cultuur, ambacht, workshops en... foodtrucks! Deze dag wordt ook het Sambafestival van ’t Noorden met diverse speellocaties in het centrum en op de Visserijhaven gehouden.

 

Bedrijvenmarkt tijdens de Open Dag Visserijdagen

Op zaterdag 31 augustus zal van 10.00 tot 17.00 uur de hal van Visveiling Urk het decor vormen voor een gezellige bedrijvenmarkt.

 

Ondernemers, organisaties en instellingen krijgen de ruimte om een stand of kraam in te richten en zich te presenteren aan vele duizenden bezoekers. Of het nu gaat om producten, nieuwe diensten of het bedrijf in zijn algemeenheid: de bedrijvenmarkt is een unieke gelegenheid om aandacht te trekken!

 

Naast de bedrijvenmarkt is er in en rond Visveiling Urk locatie Harlingen veel te beleven. De bezoekers kunnen onder meer genieten van heerlijke visgerechten, een hapje en drankje bij het horecaplein en er zijn muzikale optredens. Voor de kinderen is er divers entertainment en een aantal schepen aan de kade zijn open ter bezichtiging. Ook is er weer een uitgebreid overheidsplein waar kennis kan worden gemaakt met diverse Defensieonderdelen en de (Friese) hulpdiensten. Regelmatig worden er spectaculaire demonstraties gegeven.

 

Meedoen?

Heeft u interesse om de Bonte Markt te komen versterken, om als exposant deel te nemen aan de Bedrijvenmarkt of deze dag je foodtruck in Harlingen te parkeren? Leuk!

 

Of... Wil je laten zien wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen? Speel je in een leuke band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Kortom: heb je zin om de Bonte Markt te komen versterken? Meld je aan!

 

Deelnemen/ inschrijven Visserijdagen 2019

Non Food - Bonte Markt & Bedrijvenmarkt

 • Huurprijs kraam (non food) € 65,-, 2 kramen € 100,-, 3 kramen € 120,- (excl. btw)
 • Grondplaats € 10,-p.m. (min. afname 3 m., met een lengte tot 10 m., betaal je max. 6 m. grondplaats).

2e Hands boeken, platen, antiek, curiosa, vintage en meer...

 • Huurprijs kraam (2e hands boeken/artikelen) € 40,-, 2 kramen € 70,-, 3 kramen € 90,- (excl. btw)
 • Grondplaats (2e hands boeken/artikelen) € 7,50 p.m. (min. afname 3 m. met een lengte tot 10 m., betaal je max. 6 m. grondplaats).

Foodtrucks & Stands

 • Deelname food (eigen truck, bus, kar, wagen etc.) € 75,-.
 • Huurprijs kraam (food) € 90,- (excl. btw).

 

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via www.bengevenementen.nl/aanmeldformulier.


Algemeen

 • Kramen hebben de afmeting van 4x1.20m en zijn voorzien van een wit afdak.
 • Géén auto's bij de kramen, parkeerruimte is in de buurt aanwezig.
 • Stroom is beperkt aanwezig, graag aangeven op inschrijfformulier hoeveel je nodig hebt.
 • Extra wensen kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Shoppen - live muziek - snufje theater - kidsvermaak – ambacht en… foodtrucks!

BENGVisserijdagen.jpg

 • BENG © 2009

  Ontwikkeld door Rebel X.

  beng