U bent hier: Home Markten Markten Harlingen

Markten in Harlingen

Gezellige en gevarieerde markten in hartje Harlingen

De markten in het sfeervolle centrum van Harlingen worden door BENG Evenementen ism Ondernemend Harlingen georganiseerd en zijn al jaren een publiekstrekker. Liefhebbers van het bezoeken van de markt en gezellig winkelen kunnen gerust een dagje uittrekken voor een bezoek aan Harlingen, dé enige zeehavenstad van Friesland!

 

MARKTEN 2019

Nieuw! Oranjemarkt – zaterdag 27 april van 10-17 uur

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, gaan we er samen met de winkeliers en marktondernemers een groots oranje feest voor het hele gezin van maken! Om een compleet oranje rondje te creëren organiseren we naast de Zwarte Markt op de Lanen ook de Oranjemarkt op de Voorstraat (winkelstraat)! Omdat iedere deelnemer weer wat anders aan te bieden heeft, wordt het vast en zeker een vrolijke, kleurrijke en gezellige markt waar van alles te vinden zal zijn. Dit geldt overigens voor alle markten 😉.

 

 

 

Nieuw! HT Avondmarkt – woensdag 15 mei van 16-22 uur

Op de kade van de Noorderhaven (stadzijde) wordt van 16.00 -22.00 uur de HT Avondmarkt gehouden, een knusse markt met een divers aanbod van ondernemers uit het winkelcentrum, maar ook van mensen daarbuiten. Het aanbod is uiteenlopend van kleding, woonaccessoires, ambachtelijke lekkernijen, sieraden, lifestyle en beautyproducten tot aan 2e hands fashion en boeken.

 

Tussen het shop-plezier door kun je rondom het pleintje voor het stadhuis terecht voor heerlijk eten, wat drinken en genieten van optredens van Nanne & Ankie, het smartlappenkoor Leed-Vermaak en The Funksoulbrothers! Kortom: Een gezellig moment om langs de Noorderhaven met vrolijke stands en deelnemende schepen te flaneren!

 

Sunday Funday markt – zondag 23 juni van 12-17 uur

Afsluiter van de Harlinger Feestweek1 Op de markt bieden de makers van creatieve-, unieke-, eigentijdse-, duurzame-, ambachtelijke-, hippe-, originele-, kunstige-, 2e hands-, vintage-, design artikelen en (streek)lekkernijen hun producten aan het publiek. Dit alles aangevuld met wisselend een interessante workshop, proeverij, culturele activiteit en een fijne ongedwongen sfeer.

 

 

Zomermarkten –  donderdag 1, 8, 15, 22, 29 augustus van 11 -19 uur

Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ongeveer 50 kramen. Aanbieders met een divers aanbod waaronder kleding, sieraden, (2e hands) platen en boeken, watersport & outdoor, woon- en tuinaccessoires, hobby en creativiteit, tuinplanten en vintage artikelen presenteren zich.

 

  • Alle markten worden omlijst met zo nu en dan een workshop, live muziek en/of ander passend entertainment.
  • Voor de markten zijn we altijd op zoek naar creatieve- en enthousiaste deelnemers. Maak jij bijv. sieraden, objecten, hippe gadgets, bijzondere handgemaakte kleding, tekeningen, sculpturen, kaarten, schilderijen, designvoorwerpen, ambachtelijke heerlijkheden, modeaccessoires, tassen of iets anders verrassends dat prima op deze markt past? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen?
  • Foodtrucks / stands ook welkom!

 


Zin om de markt te komen versterken? LEUK!! Ga naar aanmelden

  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng