U bent hier: Home Markten Markten Harlingen

Markten Harlingen

Gezellige en gevarieerde markten in hartje Harlingen

De markten in het sfeervolle centrum van Harlingen worden door BENG Evenementen ism Ondernemend Harlingen georganiseerd en zijn al jaren een publiekstrekker. Liefhebbers van het bezoeken van de markt en gezellig winkelen kunnen gerust een dagje uittrekken voor een bezoek aan Harlingen, dé enige zeehavenstad van Friesland!

 

Sunday Funday markt Harlingen

Op de markt bieden de makers van creatieve-, unieke-, eigentijdse-, duurzame-, ambachtelijke-, hippe-, originele-, kunstige-, 2e hands-, vintage-, design artikelen en (streek)lekkernijen hun producten aan het publiek. Dit alles aangevuld met wisselend een interessante workshop, proeverij, culturele activiteit en een fijne ongedwongen sfeer.

 

Voor de markt zijn we op zoek naar creatieve- en enthousiaste deelnemers. Maak jij bijv. sieraden, objecten, hippe gadgets, bijzondere handgemaakte kleding, tekeningen, sculpturen, kaarten, schilderijen, designvoorwerpen, ambachtelijke heerlijkheden, modeaccessoires, tassen of iets anders verrassends dat prima op deze markt past? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen?

 

Zomermarkten in Harlingen!

Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ongeveer 50 kramen. Aanbieders van onder andere kleding, sieraden, (2e hands) platen en boeken, watersport & outdoor, woon- en tuinaccessoires, hobby en creativiteit, tuinplanten, bed- en nachtgoed en vintage artikelen presenteren zich.

 

Naast nieuwe artikelen zal er zo nu en dan ook het een en ander uit grootmoeders tijd te bewonderen zijn. De markten worden omlijst met zo nu en dan een workshop, live muziek en/of een leuke attractie.

 

 

  • Foodtrucks / stands ook welkom!
  • Zin om de markt te komen versterken? Ga naar aanmelden

 

  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng