U bent hier: Home Markten Kerstmarkt Harlingen

Over de Zoutsloter Kerstmarkt

Extra reden voor een bezoek aan Harlingen is de “Zoutsloter Kerstmarkt” die in 2018 op 8 december van 15.00 - 21.00 uur wordt gehouden.

 

De Zoutsloter Kerstmarkt staat in het teken van een dag volop genieten op één van de gezelligste en meest sfeervolle kerstmarkten in Nederland, sfeer proeven van nostalgie en ook nog eens de enige echte zeehavenstad van Friesland ontdekken. Ruim 200 stands staan langs en nabij het grachtje waar deelnemers uit binnen- en buitenland o.a. kerstgerelateerde artikelen, kleding, delicatessen, kunst, parfums, streekproducten, nieuw- en tweedehands goed, boeken, sieraden, speelgoed, kunst, antiek, curiosa, glaswerk, keramiek en glas in loodwerk aan de man zullen brengen.

 

De organisatie wil graag het succes van afgelopen jaren continueren, de aantrekkelijkheid bewaren en zal waar nodig is verbeteringen aanbrengen. Rondom de kerstmarkt worden allerlei kerstactiviteiten georganiseerd. Zo zal er in de directe omgeving van de kerstmarkt optredens worden verzorgd door o.a. verschillende koren, artiesten en muzikanten. Er is veel promotionele aandacht.

 

posterZsKm2018webformaat.jpg

 

'Unieke beleving in Harlingen, de zeehavenstad van Friesland'

 

De organisatie wil haar ruim 15.000 verwachte bezoekers kwaliteit, sfeer en gezelligheid bieden. Deelnemers die hoogwaardige en/of originele (kerst) producten aanbieden worden dan ook van harte uitgenodigd. De Zoutsloter Kerstmarkt is inmiddels zeer geliefd, deelnemers staan in de rij om deel te nemen. Wij verkeren daardoor in de gelukkige omstandigheid dat we selectief kunnen zijn.

 

Gezien de grote belangstelling voor deze kerstmarkt kunnen er max. 2 kramen per deelnemer gereserveerd worden. Deelname met eigen stand/wagens is niet mogelijk.

 

Inschrijven 

Meer informatie en aanmelden kan uitsluitend via formulier op de site www.zoutsloterkerstmarkt.nl

 


  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng