U bent hier: Home Evenementen Harlinger Parkontbijt

Over het Harlinger Parkontbijt

BENG Evenementen, Restaurant Ons Food&Wine, 't Heerenlogement en Eetcafé Nooitgedagt organiseren gezamenlijk het jaarlijkse Parkontbijt in de Engelse tuin.

 

Het initiatief omlijst met o.a. sfeermuziek, yoga, een veiling, schilderen en springen voor kids blijkt enorm door de Harlingers en haar bezoekers te worden gewaardeerd. Jaarlijks schuiven tussen de 250 en 300 gasten aan, aan lange, feestelijk gedekte, tafels en doen zich tegoed aan verse broodjes, beleg, koffie, sap en een kakelvers bio eitje.

 

Vanaf de eerste editie in 2010 zijn de Zeekadetten van de partij om te helpen met het klaar zetten, dekken, serveren en afruimen van de tafels. Daarnaast zijn er altijd een aantal enthousiaste vroege vogels die spontaan aanbieden om te helpen. Inwoners en gasten van Harlingen zijn welkom om aan te schuiven. Tegen een kleine vergoeding kan men gezellig met bekenden en onbekenden genieten van de omgeving, de goede sfeer, de zomerse ochtendzon en… alles wat de ontbijttafel te bieden heeft.

 

De afgelopen jaren werd het Parkontbijt vanwege slechte weersomstandigheden meerdere keren uitgesteld, dit jaar hoopt de organisatie uiteraard dat het gelijk de 1e keer raak zal zijn (mocht het wel uitgesteld worden dan maken we dit bekend via Harlingenboeit.nl en www.facebook.com/HarlingerParkonbijt.

 

De 8e editie staat in de planning voor: zaterdag 17 juni 2017 van 09.00 – 11.30 uur.

 

Deelname kost slechts € 3,- reserveren voor het Parkontbijt kan bij/ via:

 

Organisatie:

 

 

Contactgegevens

 

Wil van den Bos - 06 53274404

E. heerwil@yahoo.com

 

Karen Brugman - 06 51336169

E. info@bengevenementen.nl

 

 

  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng