U bent hier: Home Evenementen Harlingen Ongeschut Partners & Sponsors

Partners & Sponsors

Alle hens aan dek voor Harlingen Ongeschut!

Wij, Karen, Willard en Ade, van BENG, organiseren zaterdag 28 september 2019 voor de 8e maal het ‘avond- uurlijk’ vaarfestival ‘Harlingen Ongeschut’. Tijdens de vaartocht door de Harlinger grachten wordt je verrast door verschillende muziek- en theatrale acts en beleef je de sprookjesachtige sfeer op het water. Een goede reden om ‘Harlingen Ongeschut’ te er-varen!

 

Harlingen Ongeschut

‘Harlingen Ongeschut’ onderstreept het maritieme karakter van Harlingen! Speciaal voor dit vaarfestijn sluit het SAS, de toegangspoort naar de Waddenzee en gaan de binnensluizen open. Zo kun je een geweldig en verrassend rondje Harlingen beleven. Harlingen Ongeschut is een feestelijk vaarspektakel waar velen jaarlijks naar uitkijken. Vele bootjes, in alle soorten en maten, komen samen om het unieke rondje door Harlingen te varen.


Partners & Sponsors

Uiteraard kan dit ‘gratis’ toegankelijke evenement niet worden georganiseerd zonder hulp van betrokken bedrijven, instanties en bewoners. Sponsoring van Harlingen Ongeschut biedt de ondernemer een goede mogelijkheid om zijn maatschappelijke betrokkenheid bij Harlingen en een uniek cultureel Harlinger evenement zichtbaar te maken. Daarom vragen wij uw medewerking om dit unieke Harlinger evenement te kunnen realiseren. Harlingen Ongeschut kent een hele brede doelgroep.

 

Via o.a. Harlingenboeit.nl, regionale- en sociale media wordt aandacht gegeven aan het vaarfestival. Door Harlingen Ongeschut te steunen kunt u hier heel mooi op ‘meevaren’!

 

‘Harlingen Ongeschut’ biedt bedrijven veel mogelijkheden:

Naast sponsoruitingen bij de podia langs de route van Harlingen Ongeschut is vermelding van logo op affiche en op de website een van de vele mogelijkheden. En wat dacht u van een ‘podium’ met uw naam langs de route!

 

Ook bieden wij bedrijven de mogelijkheid om het evenement in natura te sponsoren! Denk hierbij aan materialen, goederen en andere voorzieningen te ondersteunen.

 

Kortom: de organisatie staat open voor alle vormen van sponsoring/ondersteuning! Dus neem voor vragen, ideeën & opmerkingen vooral contact op.

 

Organisatie Harlingen Ongeschut

BENG - Karen Brugman & Willard van Grootveld

Programmering - Ade van Grootveld

 

Stichting BENG
Karremanstraat 22
8861 SP  Harlingen
T. 06 5133 6169
E. info@stichtingbeng.nl

 

Bijzondere dank

'Harlingen Ongeschut' editie 2018 kan gerealiseerd worden dankzij de steun van onze Partners & Maatjes!

 

Thuishaven-Sponsor

 

Brug-Sponsor


Meromarnieuwelogo1.jpg
156ib8il.gif
logoKroon.jpg

 

Sluis-Sponsor

 

Anker-Sponsor

 

Super-Maten

Hotel Restaurant Zeezicht


Café Rekneck


Dio Jurien

Faber Tassen Koffers & Accessoires

Grijmans Advocaten

Taxi en Autoverhuur van der Pol

Walinga scheeps- en aannemersbenodigdheden

Smeding

Groenten en Fruit

EP Mensonides

Historische

Zeilvaart

Hotel Restaurant

Anna Casparii

WR

Unit

Bakkerij Elsinga

Smaragd

Security BV

Dienstverlening

Harlingen

Camping en B&B

De Zeehoeve

 

  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng