Persoonlijke hulpmiddelen

0517-418117 / 06-51336169   info@bengevenementen.nl

Evenementen Harlingen 75 jaar vrij!

Di 5 mei 2020

Harlingen 75 jaar vrij!

Op 5 mei zetten we onze bevrijding én vrijheid in het zonnetje!


Vier samen de vrijheid en geef hem door!

In het centrum van Harlingen wordt een bevrijdingsfeest met muziek, optredens en activiteiten anno nu, maar met de sfeer en smaak van toen georganiseerd!   

 

Op het programma staan:

  • 11.30 - 12.30 uur ~ Parade 'Keep Them Rolling' met Hot & Toasty!

Dé karavaan met originele voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog - trekt op Bevrijdingsdag (5 mei) door Harlingen!  Keep Them Rolling neemt een flink aantal van hun oude legervoertuigen mee. Terwijl de karavaan van originele voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog "Keep Them Rolling" tussen 11.30 en 12.30 uur op de Voorstraat staat te pronken serveren de drie dames van Hot & Toasty vanuit hun Tabbert-caravan liedjes van "The Andrews Sisters" tot "The Supremes"!

 

  • 14.00 - 17.00 uur ~ 'High LiberTea' met De Bevrijdingsshow!

Geniet met elkaar aan lange tafels van een heerlijke High LiberTea rondom 'de leukste gracht van Harlingen', de Kleine Voorstraat!  

De High LiberTea wordt een vrijheidsfeestje, een gezellige middag vol ontmoeting, dé Bevrijdingsshow met theater & muziek én allerlei lekkernijen. Een verbindend evenement, waar verhalen en herinneringen over oorlog en vrijheid vast en zeker ter sprake komen en nieuwe tradities om de vrijheid te vieren worden omarmd.