U bent hier: Home Inschrijven

Inschrijven

Heb je belangstelling en wil je deelnemen aan een of meerdere markten/evenementen, schrijf je dan in! Inschrijving garandeert nog geen deelname. Na goedkeuring van je inschrijving ontvang je van BENG via de mail een bevestiging en volgt tzt de factuur. Wij hanteren de volgorde van de datum van je inschrijving en proberen zoveel mogelijk diversiteit aan te bieden. De deelnamekosten worden door BENG via eenmalige incasso-opdracht geïncasseerd. Na ontvangst van de betaling is uw deelname definitief, verklaart u zich akkoord met de inschrijving/deelname en het reglement.

 

Uitleg over de automatische incasso

 

  • Inschrijven voor dé Zoutsloter Kerstmarkt - zaterdag 14 dec. 2019 - kan alleen via de site www.zoutsloterkerstmarkt.nl
  • Inschrijven voor de Zwarte Markt Lanen - zaterdag 27 apr. 2020 - kan alleen via de site www.zwartemarktlanen.nl (niet commercieel, alleen grondplaats, géén kramen en eigen wagens)
Kies de datum / data wanneer u op de markt wil staan.
Vul a.u.b. de lengte x breedte in meters in (min. afname 3 m.).


Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan BENG Evenementen om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van BENG Evenementen. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
  • BENG © 2009

    Ontwikkeld door Rebel X.

    beng