U bent hier: Home Markten MadeBy & Zomermarkt

Over de markten

Gezellige en gevarieerde markten in hartje Harlingen

De markten in het sfeervolle centrum van Harlingen worden in opdracht van de Harlinger Ondernemersvereniging door BENG Evenementen georganiseerd en zijn al jaren een publiekstrekker. Liefhebbers van het bezoeken van de markt en gezellig winkelen kunnen gerust een dagje uittrekken voor een bezoek aan Harlingen, dé enige zeehavenstad van Friesland!

 

2017

 • Zondag 14 mei 2017 van 12.00 -17.00 uur (moederdag/KOOPzondag)
 • Zondag 18 juni 2016 van 12.00 -17.00 uur (Harlinger Feestweek/KOOPzondag)

MadeBy markt Harlingen

Op de MadeBy markt bieden we de makers van creatieve-, unieke-, eigentijdse-, duurzame-, ambachtelijke-, hippe-, originele-, kunstige-, 2e hands-, vintage-, design artikelen en (streek)lekkernijen de gelegenheid om hun producten aan het publiek te tonen. Dit alles aangevuld met wisselend een interessante workshop, proeverijen, culturele activiteiten en een fijne ongedwongen sfeer.

 

Voor de MadeBy markt zijn we op zoek naar creatieve- en enthousiaste deelnemers. Maak jij bijv. sieraden, objecten, hippe gadgets, bijzondere handgemaakte kleding, tekeningen, sculpturen, kaarten, schilderijen, designvoorwerpen, ambachtelijke heerlijkheden, modeaccessoires, tassen of iets anders verrassends dat prima op deze markt past? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen?

 

Kortom: heb je zin om de MadeBy markt te komen versterken?

 

DJee Joepie!

Hoe leuk is dit! Tijdens de MadeBy markten komt DJee Joep zo nu en dan vanuit een oude brandweerwagen platen draaien met de rust van jaren terug.

 

Muziek uit de jaren ‘30-’80, van Jazz, chansons tot tango. ‘DJ Old Way’ weet dat swing en relaxt samengaan. Als het feest dreigt te worden, gaan de stoelen aan de kant en de beentjes van de vloer.

DBF_5962.jpg

 

Prijzen MadeBy! markt Harlingen

Huurprijs kraam incl .grondplaats (non food) € 37,50 excl. btw. 

Grondplaats (non food) € 7,50 excl. btw. per meter (lengte tot 10 meter, betaal je max. 6 meter grondplaats).

Kramen hebben de afmeting van 4x1.20 en er is stroom aanwezig.

Géén auto's bij de kramen, parkeerruimte is in de buurt volop aanwezig.

 

 • Food stands / wagentjes welkom!

   

Zomermarkten in Harlingen!

Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ongeveer 60 kramen. Aanbieders van onder andere kleding, sieraden, (2e hands) platen en boeken, watersport & outdoor, woon- en tuinaccessoires, hobby en creativiteit, tuinplanten, bed- en nachtgoed en vintage artikelen presenteren zich. Naast nieuwe artikelen zal er zo nu en dan ook het een en ander uit grootmoeders tijd te bewonderen zijn. De markten worden omlijst met zo nu en dan een workshop, live muziek en/of een leuke attractie.

 

Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen, kunt u terecht op de Zomermarkt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld biologische friet en pannenkoeken, stroopwafels, oma’s ambachtelijke gehaktballen, gerookte vis en zomers fruit.

 

De markten in het sfeervolle centrum van Harlingen worden in opdracht van de Harlinger Ondernemersvereniging door BENG Evenementen georganiseerd en zijn al jaren een feestje voor het hele gezin!

2017

 • Donderdag 27 juli van 14.00 - 21.00 uur
 • Donderdag 3, 10, 17, 24 augustus van 14.00 - 21.00 uur


Prijzen Zomermarkt

Huurprijs kraam incl .grondplaats (non food) € 47,50 excl. btw. 

Grondplaats (non food) € 9,- excl. btw. per meter (lengte tot 10 meter, betaal je max. 6 meter grondplaats).

Kramen hebben de afmeting van 4x1.20 en er is stroom aanwezig.

Géén auto's bij de kramen, parkeerruimte is in de buurt volop aanwezig.

 

Nieuwe deelnemers/exposanten

Om elke markt zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn wij altijd op zoek naar (nieuwe) deelnemers/exposanten. Heb je belangstelling en denk je te passen binnen een of meerdere markten (zie website voor uitgebreide info en de agenda).

 

 • BENG © 2009

  Ontwikkeld door Rebel X.

  beng