U bent hier: Home Markten Markten Harlingen

Markten Harlingen

Gezellige en gevarieerde markten in hartje Harlingen

De markten in het sfeervolle centrum van Harlingen worden -in opdracht van de Harlinger Ondernemersvereniging- door BENG Evenementen georganiseerd en zijn al jaren een publiekstrekker. Liefhebbers van het bezoeken van de markt en gezellig winkelen kunnen gerust een dagje uittrekken voor een bezoek aan Harlingen, dé enige zeehavenstad van Friesland!

 

2018

 • Zondag 13 mei 2018 van 12.00 -17.00 uur (moederdag Sunday Funday markt/ KOOPzondag)
 • Zondag 10 juni 2018 van 12.00 -17.00 uur (Sunday Funday markt/ KOOPzondag/ Harlinger Feestweek/ Klein Amsterdam festival)

 

 

Sunday Funday markt Harlingen

Op de markt bieden de makers van creatieve-, unieke-, eigentijdse-, duurzame-, ambachtelijke-, hippe-, originele-, kunstige-, 2e hands-, vintage-, design artikelen en (streek)lekkernijen hun producten aan het publiek. Dit alles aangevuld met wisselend een interessante workshop, proeverij, culturele activiteit en een fijne ongedwongen sfeer.

 

Voor de markt zijn we op zoek naar creatieve- en enthousiaste deelnemers. Maak jij bijv. sieraden, objecten, hippe gadgets, bijzondere handgemaakte kleding, tekeningen, sculpturen, kaarten, schilderijen, designvoorwerpen, ambachtelijke heerlijkheden, modeaccessoires, tassen of iets anders verrassends dat prima op deze markt past? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen?

 

Kortom: heb je zin om de markt te komen versterken? Ga naar aanmelden

 

 • Foodtrucks / stands welkom!

 

 

Zomermarkten in Harlingen!

Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ongeveer 60 kramen. Aanbieders van onder andere kleding, sieraden, (2e hands) platen en boeken, watersport & outdoor, woon- en tuinaccessoires, hobby en creativiteit, tuinplanten, bed- en nachtgoed en vintage artikelen presenteren zich. Naast nieuwe artikelen zal er zo nu en dan ook het een en ander uit grootmoeders tijd te bewonderen zijn. De markten worden omlijst met zo nu en dan een workshop, live muziek en/of een leuke attractie.

 

Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen, kunt u terecht op de Zomermarkt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld biologische friet en pannenkoeken, stroopwafels, oma’s ambachtelijke gehaktballen, gerookte vis en zomers fruit.

 

De markten in het sfeervolle centrum van Harlingen worden in opdracht van de Harlinger ondernemersclub door BENG Evenementen georganiseerd en zijn al jaren een feestje voor het hele gezin!

 

 • Foodtrucks / stands welkom!

 

2018

 

 • Donderdag 14 juni - Harlinger Feestweek Markt (15-21 uur)
 • Donderdag 28 juni - Zomer Markt (15-21 uur)
 • Donderdag 12 juli - Zomer Markt (15-21 uur)
 • Donderdag 26 juli - Zomer Markt (15-21 uur)
 • Donderdag 9 aug. - Zomer Markt (15-21 uur)
 • Donderdag 23 aug. - Zomer Markt (15-21 uur)

 

 


 

 

 

 • BENG © 2009

  Ontwikkeld door Rebel X.

  beng